suikervrij menu
(geiten)kaas basilicum blaadjes courgette(s) ham of kipfilet peper, zout en olijfolie lunch

Courgette tosti

suikervrij menu
Courgette tosti
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
suikervrij menu
Courgette tosti
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de courgette in de lengte in plakken.
  2. Smeer deze in met de olijfolie en gril ze aan beide kanten in en grilpan of tussen een gril/tosti houder.
  3. Beleg 1 kant met het vlees, kaas en de basilicum blaadjes en strooi er peper en zout overheen.
  4. Leg de tweede er boven op en verwarm het geheel nog even tussen de gril of in de oven op grilstand voor 5 minuten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken