Lijkt het je heel ingewikkeld om een gezonde lifestyle te leiden? Dat valt echt reuze mee! Het kan soms wel zwaar of moeilijk zijn om je oude lifestyle los te laten, maar met de juiste begeleiding, tips en kennis is het vaak minder moeilijk dan je denkt. Kijk eens rond of ik je misschien kan helpen!


1
Club Gezondblog GRATIS

Meld je gratis aan voor Club Gezondblog en laat je inspireren voor een gezondere lifestyle.


1
VIP Club Gezondblog € 7,95

Één abonnement en onbeperkt toegang tot alle producten van VIP Club Gezondblog! Weekmenu's, challenge's, recepten, detoxprogramma, e-books etc.


3
Persoonlijk Nine Star Ki profiel € 135,-

Leer jezelf nog beter kennen met een persoonlijk Nine Star Ki profiel. Inclusief coachingsessie 1 op 1, in mijn praktijkruimte, online of telefonisch


4
Vitaliteitscoaching € 400,-

Heb jij ook behoefte aan meer persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding? Dan kun je meedoen met het 12 weekse programma. In deze periode ga ik je persoonlijk begeleiden naar een gezonder eetpatroon en meer vitaliteit. 
 


5
Persoonlijke coaching vanaf € 75,-

Heb je het gevoel in rondjes te draaien, voel je dat iets je tegenhoudt en wil je dieper gaan om blokkades op te heffen en in een positieve flow te komen?

Maak dan een afspraak voor een coachingsgesprek. Ik begeleid je met verschillende tools. Denk aan de elementenleer, ademhalingscoaching en systeemopstellingen. 

lifestyle changing program

Kijk hier voor meer informatie over het Lifestyle Changing Program