MOVE

Beats by dre sport edition… I like it!

Ik sport al tijden niet meer met een koptelefoon op, omdat ik me rot erger aan de pasvorm van die dingen. Of je hebt van die in-ear dopjes die steeds uit je oren vallen… of je hebt een veel te groot ding op je hoofd, wat een beklemmend geeft. Daarom ben ik erg enthousiast over deze set van Beats by Dre! Het geluid schijnt ongeëvenaard te zijn en in de video lijken de dopjes prima te zitten… ik weet natuurlijk dat het reclame is, maar het is voor mij geloofwaardig genoeg. Tja… het is veel geld, dus ik moet er nog even een paar nachtjes over slapen, maar ik vermoed dat er een review aankomt 😉

Bekijk de fantastische commercial…

 

 

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach en founder van Springcast Podcast Hosting met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet