Gastblogger worden?

Wil jij een bijdrage leveren aan deze supersnel groeiende gezondheid community?

Gezondblog is in januari 2014 gestart en het bleek een schot in de roos, want op het dit moment hebben we al 17.000 Facebook volgers en bezoeken zo’n 50.000 unieke bezoekers maandelijks dit blog. Gezonder eten en leven is hot en bijna iedereen is er op zijn eigen manier mee bezig, dus de groeimogelijkheden zijn huge!

Waarom dan nog gastbloggers?

Op dit moment worden de meeste blogs geschreven door Evelina en Nico. En hoewel wij zelf natuurlijk continu op zoek zijn naar nieuwe (onderbouwde) informatie, nieuwtjes en nieuwe invalshoeken, zou het blog veelzijdiger worden als er meer visies, meningen en kennisgebieden worden toegevoegd. Denk dan aan onderwerpen als voeding, diëten, sportvoeding, fitness, gezonde gadgets en gezonde recepten. Hoe meer invalshoeken belicht worden op dit blog, hoe beter dat voor de community is. Ook zijn we op zoek naar ervaringsdeskundige van alle soorten diëten, die hun ervaring willen delen om andere te stimuleren. Daarom zijn we dus op zoek naar gastbloggers…

Maar niet iedereen kan gastblogger worden!

We zijn niet alleen op zoek naar goede, vlotte schrijvers. We zijn op zoek naar schrijvers die in staat zijn om goed onderbouwde artikelen te schrijven. Je artikelen mogen niet gekopieerd zijn of al eerder gepubliceerd zijn op een ander (of je eigen) blog. En natuurlijk moet het van waarde zijn voor de lezers.

What’s in it for you?

Je krijgt een profiel op ons blog met een foto en een link naar je blog/website. Dit komt te staan onder iedere artikel dat je post. Ook linken we naar je Google Author pagina. We bieden je dus niet alleen een podium van 30.000 bezoekers (en groeiend), maar ook de kans om je eigen blog/website beter te laten scoren in de zoekmachines.

Lijk het je wat? Stuur een bericht naar evelina@gezondblog.nl

Een gastblog schrijven is niet bedoeld voor marketeers die willen linken naar sites van hun klanten. Is dat de insteek dan schrijven wij daar zelf over (zie hieronder).

Adverteren of een winactie?

Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren of een winactie voor onze volgers te promoten. Dat kan via een review in de vorm van een blog door ons geschreven, een item in onze nieuwsbrief of een Facebook actie. Natuurlijk moet er wel een goede match zijn met het product en onze visie. Neem voor meer informatie en tarieven vrijblijvend contact met ons op.

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Zijn wij al vrienden?

VIP Club Gezondblog

Het boek is uit!

Log hier in voor de leden omgeving

Je bent nog niet ingelogd.
» Aanmelden
» Wachtwoord vergeten?

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet