Gastblogger worden?

Wil jij een bijdrage leveren aan deze supersnel groeiende gezondheid community?

Gezondblog is in januari 2014 gestart en het bleek een schot in de roos, want op het dit moment heeft Gezondblog al bijna 18.000 Facebook volgers en bezoeken zo’n 30.000 unieke bezoekers maandelijks dit blog. Gezonder eten en leven wordt voor veel mensen een dagelijkse bezigheid en bijna iedereen is er op zijn eigen manier mee bezig, dus genoeg groeimogelijkheden!

Waarom dan nog gastbloggers?

Op dit moment worden de meeste blogs geschreven door Evelina en Nico. En hoewel ik natuurlijk continu op zoek ben naar nieuwe (onderbouwde) informatie, nieuwtjes en nieuwe invalshoeken, zou het blog veelzijdiger worden als er meer visies, meningen en kennisgebieden worden toegevoegd. Denk dan aan onderwerpen bewust leven, mindfulness, spiritualiteit, natuurproducten, gezonde gadgets en gezonde recepten. Hoe meer invalshoeken belicht worden op dit blog, hoe beter dat voor de community is. Daarom is er altijd ruimte voor gastbloggers.

Maar niet iedereen kan gastblogger worden!

Ik ben op zoek naar vaste schrijvers die in staat zijn om maandelijks een goed onderbouwde artikelen te schrijven. Je artikelen mogen niet gekopieerd zijn of al eerder gepubliceerd zijn op een ander (of je eigen) blog. En natuurlijk moet het van waarde zijn voor de lezers.

What’s in it for you?

Je krijgt een profiel op Gezondblog met een foto en een link naar je eigen blog/website. Dit komt te staan onder iedere artikel dat je post. Ook link ik naar je Google Author pagina. Ik bied je dus niet alleen een podium van 30.000 bezoekers (en groeiend), maar ook de kans om je eigen blog/website beter te laten scoren in de zoekmachines.

Lijk het je wat? Stuur een bericht naar evelina@gezondblog.nl

Een gastblog schrijven is niet bedoeld voor marketeers die willen linken naar sites van hun klanten. Is dat de insteek dan schrijf ik daar zelf een blog over (zie hieronder).

Adverteren of een winactie?

Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren of een winactie te promoten. Dat kan via een review in de vorm van een blog door mij geschreven, een item in de nieuwsbrief of een Facebook actie. Natuurlijk moet er wel een goede match zijn met het product en mijn visie. Neem voor meer informatie en tarieven vrijblijvend contact met me op.

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet