Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes? 

Slechts 4% van alle mensen lukt het om voorgoed af te vallen en slank te blijven.

De rest van de mensen blijft hangen in de eindeloze jojo-cyclus.

"Ik had het bijna opgegeven"

Overgewicht, hormoonschommelingen, futloos en niet lekker in mijn vel...

Ik wist echt niet meer wat ik moest doen om nou eens echt die kilo's kwijt te raken. Na ieder dieet kom ik weer aan en soms weeg ik na een tijdje zelfs zwaarder dan voor het dieet. Ik heb gewoon de fut niet meer om nog langer te diëten. Ik heb weinig energie, ben chagrijnig en zit gewoon niet lekker in mijn vel. Zelfs mijn hormonen zijn van slag.

Dit is een stuk uit het verhaal van 'Jenny' (i.v.m. privacy geen echte naam). Ze mailde ons een tijd geleden met de vraag of we haar konden helpen. Veel mensen lopen met deze frustratie rond. Door al die diëten zien ze door de bomen het bos niet meer. Niets lijkt permanent te werken.

Herkenbaar? Lees dan nog even door...

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden vrouwen hebben we een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij hebben we een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Ons online product

14 Dagen alle recepten, boodschappenlijstjes en informatie die je nodig hebt

40 +

Deze professionele en gezonde recepten zijn door experts samengesteld

14 Daags maaltijdplan

In jouw online account vind je voor ieder van de 14 dagen een maaltijdplan.

Boodschappenlijstjes

Al onze recepten zijn voorzien van een handig boodschappenlijstje wat je uit kan printen.

Iedere dag een tip

Iedere dag geven we je een extra tip om je kennis over gezondheid te verbreden.

Gratis E-mail hulp

Gratis hulp bij vragen per mail van Gezondblog hoofdredateur en orhomoleculairvoedingsdeskundige Evelina

Gratis updates

Ook de nieuwe updates behoren tot jouw pakket en de informatie en hulp in de Facebookgroep.

Tijdelijk afgeprijsd van € 67,00 voor slechts €47!! (Verloopt binnenkort)

De 5 belangrijkste redenen om te resetten

Ik wist echt niet meer wat ik moest doen om nou eens echt die kilo's kwijt te raken. Na ieder dieet kom ik weer aan en soms weeg ik na een tijdje zelfs zwaarder dan voor het dieet. Ik heb gewoon de fut niet meer om nog langer te diëten. Ik heb weinig energie, ben chagrijnig en zit gewoon niet lekker in mijn vel. Zelfs mijn hormonen zijn van slag.

Heb je last van vermoeidheid? Of raak je dat hardnekkige vet niet kwijt? Of heb je vooral last van allemaal kleine kwaaltjes? Dan is dit programma zeker interessant voor jou!

1

Je lichaam ontdoet zich van afval en gifstoffen

De gemiddelde Nederlander krijgt per jaar zo'n 4,5kg (!!) aan bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnen, waardoor ons lichaam continu zwaar belast wordt. Met een reinigingskuur geef je je lichaam de tijd en middelen om zichzelf op te schonen, waardoor alle interne processen weer beter hun werk kunnen doen.

2

Je verbrandt overtollig vet, zelfs het hardnekkige vet

Een overbelastte lever slaat suikers en koolhydraten meteen op als vet, met een reinigingskuur geef je je lever weer rust en kan hij zijn werk weer goed uitvoeren waardoor afvallen makkelijker gaat. Met ons programma val je op een gezonde en verantwoorde manier af. Je verbrandt zelfs het hardnekkige vet!

3

Iedereen kan dit programma volhouden

Ons programma is veel makkelijker vol te houden dan een dieet, omdat het je lichaam voorziet van voldoende vezels, vitamine en mineralen. Hierdoor heb je ook geen last van die vervelende vreetbuien.

4

Het lost veel kleine kwaaltjes op

Omdat dit programma je lichaamsprocessen weer optimaal laat werken, zullen ook veel van die kleine, vage klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

5

Je krijgt er meer energie door

Misschien het meest voor de hand liggend, maar je krijgt ook veel meer energie van de resset. Het voelt alsof je lichaam veel soepeler werkt en alles je minder energie kost.

Hoogwaardig cursus- en bonusmateriaal

Altijd en overal gezonde recepten tot je beschikking

Nu kun je altijd en overal ter wereld het programma volgen. Het cursus- en bonusmateriaal is op ieder device te bekijken. Maar je kunt ook met je tablet of smartphone in de keuken je maaltijden of smoothies bereid.

We hebben het design van de website lekker licht en fris gehouden, zodat het een genot is om even rond te kijken binnen de cursus, de recepten of het bonusmateriaal.


Toegang tot onze online cursus omgeving met tientallen recepten, tips en informatie over detoxen en gezond leven.

Handige boodschappenlijsten, checklijsten en weekoverzichten die je kunt printen en downloaden om alles een stukje makkelijker te maken.

Directe toegang per mail tot Orthomoleculair deskundige en onze eigen hoofdredacteur, Evelina Zinger voor al je vragen over de Detox.

Tijdelijk afgeprijsd van € 67,00 voor slechts €47!! (Verloopt binnenkort)

​Over Evelina

Gezond eten is echt mijn passie. Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken om te laten zien, voelen en proeven dat gezond eten niet alleen lekker is maar dat je je er ook zo goed bij kan voelen. Zelf ben ik er jarenlang van overtuigd geweest dat ik te zwaar was en door de vele diëten was ik bezig mijn lichaam te verarmen en belande ik bij het befaamde jojo effect. Daarnaast was ik mezelf aan het vergiftigen met bewerkte voeding en stress waardoor het afvallen steeds moeilijker ging. Door de ontdekking van het detoxen is mijn lichaam weer helemaal gezond en schoon en ervaar ik wat goede voeding met me doet. Daarom heb ik dit programma gecreëerd, met al mijn ervaring en kennis erin verwerkt zodat ook jij kan ervaren wat goede voeding met je doet.

“Waarom steeds weer opnieuw jezelf straffen met mager en niet volwaardige voeding? Voed en reinig je lichaam tegelijk met een reset!”

IK ZAG ER WAT TEGENOP OMDAT IK MIJN DAGELIJKSE REEPJE CHOCOLADE ZOU MOETEN LATEN STAAN…

Maar ik had zo’n behoefte aan een detoxkuur met allemaal goede voeding dat dat mij toch heeft overgehaald. Het resultaat is een heerlijke platte buik, energiek gevoel en een helder hoofd.

Nicole van Stokkum

JE LIJF EN GEEST VOELEN DAARNA SCHOON EN HELDER

Honger of trek heb je absoluut niet en ik wist niet dat er van die heerlijke gerechten waren als je gaat detoxen en zonder snelle koolhydraten gaat eten.

Yvonne Koen
Schoonheidsspecialiste

EEN PLATTERE BUIK EN MEER ENERGIE

Het afbouw schema was prima te doen en voor de 3 daagse detox, het echte werk, moest er echt een ‘knop om’… Dit is gelukt met als resultaat; een plattere buik, energiek en meer bewust eten.

Sandra Bijl
NLP Coach

IK STELDE HET STEEDS MAAR UIT MAAR HET WAS GOED TE DOEN

Door de detoxkuur ben ik nog beter op mijn voeding gaan letten. Ik eet ook veel bewuster. Bijvoorbeeld op een feestje neem ik niet meer elk hapje wat voorbij komt. Ik zondig alleen nog met echt lekkere dingen. Ik was ook 4 kg afgevallen en dat was ook wel heel erg lekker.

Samantha Boom

Het is iets voor jou als...

 • Je eigenlijk echt eens op een gezonde manier wil afvallen zonder honger of...
 • Je open staat voor nieuwe informatie en wilt leren hoe je jouw lichaam eenvoudig gezond en slank kan houden, of...
 • Je hebt vage klachten en voelt je regelmatig moe, opgeblazen en futloos, of...
 • Je wilt goed voor je lichaam zorgen en het regelmatig opschonen.

Het is niet voor jou als...

 • Je vindt dat alleen konijnen sla zouden moeten eten en patat zo slecht nog niet is als ze zeggen, of...
 • Je gezondheid je niet interesseert, je niets liever wilt dan een magische pil
 • Je wordt behandeld door een medische specialist voor een ernstige aandoening en je dit wilt doen zonder deze daarvan op de hoogte te stellen, of...
 • Je bent niet bereid deze online course serieus te nemen en je best te doen.

quote-left

TOT NU TOE ERG TEVREDEN!

Ik ben op dit moment bezig met de 14-daagse Detox, de 11e dag en het gaat geweldig goed! Ben al 5 kilo kwijt en ik voel me super! Ik vond niet alle smoothies lekker maar heb het toch volgehouden. Ook lustte ik geen geitenkaas maar heb alles gegeten zoals beschreven en vond het nog lekker ook, ook de geitenyoghurt! Haha. Ben erg trots op mezelf tot nu toe en ik ga het volhouden! Maandag begin ik met het online programma van 365 dagen. Heb al even wat recepten bekeken en die zien er goed uit dus we gaan er voor! Tot nu toe dus erg tevreden!!

 Geesje Tempelman 

Wij garanderen jouw tevredenheid!

Ben je niet tevreden met het resultaat? Of vond je het programma niet waardevol genoeg? Dan krijg je binnen 60 dagen, zonder vragen, al je geld teruggestort op je rekening. Omdat wij geloven in ons product, nemen wij het risico voor onze rekening.


Bonus Materiaal, Tijdelijk Beschikbaar!

Facebookgroep

Je krijgt gratis toegang tot onze besloten Facebook groep, waar andere leden uit de community ook hun kennis, recepten en verhalen delen en waar je je vragen 24 uur kwijt kan.

Support

Je kunt per mail contact met ons opnemen voor ondersteuning op het gebied van Gezondheid en Detoxen. Wij beantwoorden graag al je vragen op het gebied van een gezond leven. 

smoothie ingredientenboek

E-book

Je krijgt van ons een gratis ebook met alle populaire smoothie ingrediënten in een handig overzicht, zodat je ook eenvoudig je eigen super smoothie kunt ontwikkelen.

Detox magazine

Je krijgt van ons het online detoxmagazine, hierin staat nog veel meer over detoxen met tips en recepten om je nog eens goed in te lezen.

Mis deze tijdelijke aanbieding niet!

Normaal gesproken kost het programma €67,00
maar nu betaal je tijdelijk (inclusief bonussen ) slechts....

Eenmalig slechts € 47 !!​

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn geld terug vragen als ik niet tevreden ben?

Bestaat het programma alleen uit sapjes?

Kan ik de online cursus ook op mijn telefoon of tablet volgen?

Hoeveel val ik hiervan af?

Krijg ik honger tijdens het programma?

Kan iedereen dit programma volgen?