Hello fresh
EAT

Hello Fresh maakt mij een topkok!

Nadat mijn schoonzusje en beste vriendin beide dolenthousiast mij de Hello Fresh box hadden aangeraden kon ik er niet langer omheen. Dus maar hop naar de site van Hello Fresh om er een te bestellen. Ik stond er (zoals bij bijna alle nieuwe dingen) ietwat argwanend tegenover. Zou het nou echt wel zo vers, lekker en ” makkelijk” zijn?! Nou, ik kan jullie vertellen: Ik ben om!

Geen kopzorgen over je avondeten

Met een man thuis die koolhydraatarm / vrij wil eten, een peuterzoon van 2,5 die terplekke besluit of ie wil eten en mijzelf als anti-stampot vrouw is het dus echt elke week een drama in de supermarkt. Hoe stel ik in hemelsnaam een menu voor ons drie samen waarbij ik vooral ook gezond kook? Hello Fresh biedt mij uitkomst: geen menu meer samenstellen, maar gewoon zo in een prachtig boekje met bijbehorende ingrediënten ontvangen.

Vers thuis geleverd

In de supermarkt is het best een gedoe om alles bij elkaar te zoeken voor zo’n geweldige maaltijd. En als zoonlief voor de tiende keer mijn zoektocht onderbreekt, komt het wel eens voor dat ik zomaar wat vergeet. Dat gebeurt nu dus niet meer, want alles (op wat olie, zout, etc. na) wordt kant-en-klaar in de doos aangeleverd. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de hoeveelheid voor het aantal personen, dus gooi ik erna ook nog eens niet de helft weg.

Ik voel me een topkok

De eerste week was even spannend, ik ben namelijk niet zo’n geweldige kok en nu moest ik ineens ” echt” gaan koken. Zat er zomaar gember in mijn pakket, Heekfilet en pompoen. Maar met het handige receptenboekje waar alles tot in detail genoemd is, lukt het mij zelfs een geweldige maaltijd neer te zetten! Het zelf snijden van de groentes valt mij ook reuze mee, ik heb nu ook veel meer plezier in het koken. Ik zet ineens elke avond een heerlijk gerecht op tafel van allemaal pure ingrediënten en jongens ik voel me een ware topkok!

Geschikt voor elke leeftijd & dieet

De maaltijden die ik tot nu toe gemaakt heb, waren hartstikke lekker en ook geschikt voor onze jonge zoon. Manlief eet 2 keer per dag koolhydraatvrij, waardoor hij ’s avonds wel wat koolhydraten kan eten. Voordeel van Hello Fresh is dat de verhoudingen goed kloppen en je dus niet meer rijst of pasta eet dan je nodig hebt. Daarnaast eten we ook veel gevarieerder dan voorheen, krijgen we allemaal de voedingsstoffen binnen die we zo nodig hebben. Voor ons allemaal dus een win-win situatie.

Niet duur en flexibel

Wij eten nu 3 dagen in de week een Hello Fresh gerecht, maar volgende week in de vakantie eten we er 5. Je kunt de frequentie aanpassen en ook wel eens een weekje overslaan. Als ik kijk naar wat ik voorheen kwijt was in de Jumbo en nu aan mijn Hello Fresh box zie ik ook geen financiële reden om het niet te doen, het is eerder goedkoper als duurder.

Word ook een topkok!

Ben jij nou ook een drukbezette vrouw, geen meesterkok, of wekelijks geplaagd door alle keuzestress?? Dan zou ik zeker eens de proefbox vrijblijvend proberen. Je zult versteld staan van je eigen kookkunsten :D!Over de auteur

Majella Loef

Met een jong gezin, energiek werk en een drukke man met eigen bedrijf is het soms lastig de balans te vinden voor je gezondheid. Ik probeer me door het woud aan gezond en ongezond eten, sport en alle vitamines en superfoods een weg te vinden. Hier lees je mijn ontdekkingen en ervaringen op het gebied van gezond leven.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Inspirerende workshops

Inspirerende workshops

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet