Lekker in je lijf: In zes weken naar een Gezond lichaam!

Wil jij je ook "Lekker in je lijf" voelen, meer energie krijgen en vooral nooit meer op dieet?
Dan is dit boek vast wat voor jou!
  • 6 weekmenu's. Compleet uitgewerkte weekmenu's, suikervrij en zonder snelle koolhydraten.
  • Boodschappenlijstjes.  Download de boodschappenlijstjes online, handig voor naar de supermarkt.
  • Eenvoudige recepten. Korte bereidingstijd en vrijwel alles in de supermarkt verkrijgbaar.

Iets voor jou? Bestel nu je boek:

Jolanda Thewessem,Fotograaf
Makkelijk gezond en lekker suikervrij eten. 
"Wil je gezond eten en daardoor ook afvallen dan helpt dit boek je om met verfrissende simpele gerechten vooral suikervrij eten te koken. In 6 weken volg je een eet schema met recepten en boodschappenlijstjes. Ik volg het plan al enige tijd online en ben uitermate tevreden over de variatie in simpele recepten en hoe lekker deze zijn en ook de feedback via Facebook, daarom vond ik het toch de moeite waard om ook het boek te hebben. Hier staat op een leuke leesbare manier uitleg over Evelina's kijk op eten vooraf aan iedere nieuwe week. Dus niet eerst theorie voordat je kan beginnen, nee meteen beginnen met de recepten en iedere week een beetje theorie. Leuk, mooi, leerzaam en met een beetje eigen werk lekker kookboek.”

Meta Groot Antink,Tekstschrijver
Evelina, wat een geweldig boek! Foto's om van te watertanden ter motivatie, en met boodschappenlijst per week zodat ik nu ook eens alles in huis heb als ik ga koken. Dit had ik nodig om mijn gezonde levenstijl vol te houden en te blijven variëren, want als ik het zelf moet bedenken, kom ik snel weer in een sleur. Buik is plat, energie is terug. Bedankt, je boek houdt een ereplaatsje in de keuken!"

          In zes weken naar een gezond lichaam, wil jij dat ook?

  • Wil je niet meer meedoen met het zoveelste crashdieet
  • Wil je leren hoe je gevarieerd en gezond kan eten?
  • Wil je blijvend op een goed gewicht komen?
  • Wil je meer weten over gezonde voeding?
  • Wil je gewicht verliezen zonder honger?
  • Wil je meer energie krijgen?
  • Wil je geen calorieën, punten, koolhydraten of wat dan ook meer tellen?

          Dan is dit boek vast wat voor jou!Waar gaat het over?

Dit is niet het zoveelste dieetboek in de hype van gezond eten, zeer zeker niet! Ik ben van mening dat je automatisch op je ideale gewicht komt als je de juiste keuzes maakt en goed voor jezelf zorgt. Dat betekent soms méér eten in plaats van minder en jezelf verwennen met heerlijke gezonde snacks.

Dit boek is speciaal gericht op vrouwen die willen genieten van lekker eten en, net als ik ooit, hebben ontdekt dat diëten meer kwaad dan goed doet. Die een leven hebben waarin werk, gezin, sportieve activiteiten en spontane verrassingen het lastig maken om een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen.

Na deze zes weken ben je fitter, strakker en vrolijker. Je maakt veel gemakkelijker de keuze voor gezonde voeding en je hoeft nooit meer op dieet. Met als bonus printbare boodschappenlijstjes en weekschema’s via gezondblog.nl


Wat kan je van het boek verwachten?

HARDCOVER BOEK

Mooi stevig hardcover boek met meer dan 340 pagina's en een handig leeslintje. Het boek valt mooi open tijdens het koken dus geen gehannes met een dichtklappend boek! 

DUIDELIJKE MENU'S

Zes weken compleet uitgewerkt met ontbijt-, lunch-, snack- en dinerrecepten. De beste recepten van Gezondblog bij elkaar verpakt. Alles voor je uitgedacht en geschikt voor het hele gezin. 

WETEN = GOED ETEN!

Elke week wordt er een onderwerp behandeld over voeding en mindset. De zes onderwerpen die aan bod komen zijn: Reinigen, Koolhydraten, Vetten, Mindset, Kennis en Hoe verder?

HANDIGE BOODSCHAPPENLIJSTJES

Per week een handig boodschappenlijstje gegroepeerd op productgroep. Met een apart lijstje ingrediënten die in de meeste keukenkastjes op voorraad liggen.

NORMALE INGREDIËNTEN

Korte instructies en snelle recepten. Op een paar uitzonderingen na staat je gerecht binnen de 20 minuten op tafel. Bekende ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan vinden.

GRATIS VERZONDEN

Het boek wordt gratis bij je bezorgd! Voor 12:00 besteld en de volgende dag al op je mat. Je hoeft er niet een voor thuis te blijven want hij past gewoon door je brievenbus!

Dit ben ik: Evelina Zinger

Ik wil graag de lezers van Gezondblog stimuleren naar een gezondere ‘lifestlyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen. Dit betekent niet dat je alleen maar mager en vetarm eet en altijd op dieet bent. Ook niet dat je jezelf elke dag naar de sportschool moet slepen om daar een paar uur zwetend door te brengen.

Het gaat er in mijn beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet, van binnen en van buiten. Dat je geniet van je lichaam, het goed verzorgt en waardeert. Dat je een eetpatroon vindt die bij jou past en een manier van bewegen kiest welke je fijn vindt. Dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen, en tussen gezond eten en bewust genieten.

Iets voor jou? Bestel nu je boek:


De eerste recensies

Truus Gielen,

“Afgelopen vrijdag heb ik het boek (in cadeau verpakking!) ontvangen. Het boek ziet er geweldig uit. Zaterdag en zondag ben ik gaan zitten om het boek door te nemen en ben heel enthousiast. Duidelijke uitleg en goede recepten met ingrediënten die gemakkelijk te krijgen en zonder veel moeite te maken zijn. De smoothies zijn niet zo mijn ding, maar de overige recepten spreken mij allemaal aan. Ik zal de weken niet volgens de letter gaan volgen omdat ik vaak op het laatste moment besluit wat we eten (heb wel altijd genoeg in huis). Eten volgens een voorgeschreven menu lukt mij niet meer. Hartelijk bedankt Evelina en ik wens je heel veel succes en lezers toe”


Hanneke Tinor-Centi,recensent

Gezond eten is al geruime tijd een ware hype. Er zijn vele boeken over dit onderwerp geschreven en toch, ja toch….. is er een boek dat nog echt iets toe kan voegen aan deze enorme rij dieet- en gezondheidsboeken.

Haar programma blijft vér van de vele crashdieten vol met lightproducten. In haar programma ligt de nadruk vooral op het maken van bewuste keuzes en kennis. ‘Lekker in je lijf met Evelina’ bevat informatie over gezond eten, een zestal praktische weekmenu’s, heel veel recepten én de bijbehorende boodschappenlijstjes!

Wat een práchtig, lekker boek is ‘Lekker in je lijf met Evelina’. Werkelijk, een dieetboek boordevol heerlijkheden. De vele foto’s bij de recepten doen je watertanden!!

Wil je (een paar) kilo’s kwijt óf wil je simpelweg je eetpatroon gezonder maken? Lees dan vooral eerst dit boek; het gaat je helpen je doel(en) te bereiken.


Brenda, Kraamhulp

"Enorm overzichtelijk! Wat een fijn boek. Alles heel overzichtelijk per bladzijde. Mooie foto's . En vooral wat mij erg aanspreekt zijn de eenvoudige ingrediënten. Alles is snel en makkelijk gemaakt. Het hele gezin eet gewoon mee".


Blij met dit boek.

Een compleet zes weeks programma met informatie, tips, adviezen & boordevol lekkere gezonde recepten.

Wil je ook nooit meer op dieet?

Dan is dit het boek voor jou! Voel je goed in je lijf, krijg meer energie en voedt je lichaam met écht eten. Nooit meer jezelf uithongeren of afstraffen met light en vetarm eten maar genieten van je eten! 

          Lees je liever digitaal?

Het boek "Lekker in je lijf" als online product € 17,-

Heb je al genoeg boeken in je kast of vind je het gewoon fijner om boeken en recepten digitaal te lezen dan kan je ook kiezen voor de digitale versie van het boek. Dezelfde inhoud maar dan als een online programma van zes weken. Gewoon op je computer, laptop of telefoon. De boodschappenlijstjes, weekmenu's en recepten kun je eventueel downloaden en uitprinten. Compleet met extra inspiratie video's. En natuurlijk kunnen we het op deze manier ook wat voordeliger aanbieden omdat het niet gedrukt hoeft te worden. Op de video laat ik zien hoe het er online uitziet.

Online ook fijn? Krijg hier direct toegang!