Lekkere gezonde feestdagen!
Lekkere gezonde feestdagen!
EAT Recepten diner Recepten lunch Recepten ontbijt

Lekkere feestdagen!

 

Lekkere en gezonde kerstrecepten

Vind jij het ook zo lastig om tijdens de feestdagen een beetje gezond te eten? Dan heb ik hier wat leuke tips! Eerlijk is eerlijk, het zijn niet mijn eigen foto’s maar desalniettemin wel heel erg leuk!


Gezond kerstontbijt
Gezond kerstontbijt

Kerst ontbijt

Ben je erg gehecht aan een gezond en warm ontbijtje dan maak je er op deze manier toch wat gezellig “kersterigs” van. Heb je nog kleine kinderen dan weten die dit vast te waarderen.

 

Gezond kerst voorgerecht
Gezond kerst voorgerecht

Kerst voorgerecht

Wat dacht je van deze zalmlollys? Super eenvoudig te maken. Besmeer een plak gerookte zalm met (kruiden)roomkaas en rol stevig op. Snij de rol in plakjes en prik ze samen met een driehoekje komkommer op een satéprikker. Voilà!

Gezond kerstdessert
Gezond kerstdessert

Kerst nagerecht

Als extra decoratie tijdens het dessert is deze kerstboom echt een eyecatcher! Plakjes kiwi gecombineerd met rode besjes of granaatappelpitjes. Een variant hierop kan zijn komkommerplakjes met cherrytomaatjes op een brunch buffet. Het is handig om een grote satéprikker als basis te gebruiken en daarmee de binnenkant stevig te maken.

Heb jij ook nog een leuke tip voor een lekker gezond kerstachtig gerecht?
Ik hoor het graag!

 

Nog op zoek naar cadeau ideeën? Misschien kan ik je hier inspireren.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Inspirerende workshops

Inspirerende workshops

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet