EAT Inspiratie LIFE MOVE

Love for Life event

Love for Life event

Gezondheid is het helemaal tegenwoordig en dat kan je zien aan alles soorten events die voorbij komen. Het Love For Life is dit jaar nieuw maar daardoor niet minder interessant. Het leuke van dit event is dat er niet alleen grote namen staan die op elke beurs voorbij komen maar ook foodbloggers die hun eigen kookdemonstraties houden.

Een paar namen die ik al voorbij heb zien komen zijn Jesse van der Velde en Ralph Moorman. Maar dus ook Francesca kookt en Chick Love Food.

De hoofdonderwerpen zijn Food, Body, Mama & Mind dus naar dit event kan je echt al je vriendinnen meenemen. En het is niet alleen maar luisteren en rond slenteren maar ook veel meedoen en ervaren!

Er zijn elk uur workshops waar je aan mee kan doen, je kan meedoen aan een hardloopclinic of je kan je inschrijven voor een yogasessie. Je kan zelfs als je online een kaartje koopt daarna al 3 sessies reserveren zodat je niet misgrijpt bij je favoriete workshop.

De entree is € 22,00 bij de deur en € 18,00 online maar als je een kaartje via de site besteld met deze kortingscode (ZNX2016) dan krijg je nog een extra euro korting en betaal je dus maar € 17,- per kaart. Je kan het via deze link bestellen.

 

in-balans-met-love-for-life

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Inspirerende workshops

Inspirerende workshops

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet