Natuurlijk suikervrij review
EAT

Natuurlijk Suikervrij Review

Natuurlijk suikervrij is een cursus voor mensen met diabetes of mensen die moeilijk afvallen. In de natuurlijk suikervrij review deel ik met jullie mijn ervaringen met het programma en mijn mening over deze populaire cursus.

De Natuurlijk Suikervrij Cursus… Ik kan me voorstellen dat het woord ‘cursus’ je afschrikt, want dat was het eerste dat bij mij gebeurde toen ik de titel voor het eerst las. Uiteindelijk zette ik door, omdat steeds meer gezondblog-volgers mij vroegen dit product te reviewen.

Maar ik was eerst wel sceptisch, want voor mijn reviews hanteer ik de policy dat ik de producten ook écht zelf ervaren moet hebben en ik had geen zin om in een klaslokaal te zitten. Gelukkig bleek dat ook niet het geval te zijn! Het is meer een aantal ebooks aangevuld met een coachingsprogramma. En vooral dat coachingsprogramma is onderdeel van het succes.

Het mooie van deze cursus is dat je meer krijgt dan alleen het Natuurlijk Suikervrij ebook. Je krijgt in totaal namelijk 3 ebooks en 40 emails met aanvullende tips en recepten. Maar je wordt gedurende die 40 dagen ook gemotiveerd en geïnspireerd, wat uiteindelijk ook weer een belangrijke rol speelt bij dit Natuurlijk Suikervrij programma.

Je krijgt naast het boek Natuurlijk suikervrij het boek ‘Travel survival Guide’ voor mensen die veel onderweg zijn of op vakantie gaan en het boek ‘Suiker EHBO’ met tips voor de momenten dat je trek krijgt in iets zoets.

De inhoud van de cursus

Het is wel duidelijk dat Eva van Zeeland weet hoe diëten werkt. Ze gooit met haar Cursus Natuurlijk Suikervrij namelijk niet zomaar een ebook over de buhne, maar begeleid je met een compleet traject van 40 dagen. Gedurende 40 dagen lang ontvang je van Eva dagelijks een mail met tips, recepten, inspiratie en motivatie.

Maar het begint met 3 ebooks die de basis vormen van deze cursus. Het ebook ‘Natuurlijk suikervrij’ bevat de beschrijving van het dieet, terwijl de twee andere boeken ondersteunend zijn aan de cursus. Ze bieden je handvatten voor de momenten die het moeilijkst zijn tijdens het diëten. Even een korte beschrijving van de ebooks die je ontvangt bij het programma:

Natuurlijk suikervrij reviewNatuurlijk suikervrij

In dit ebook wordt de theorie van de Natuurlijk Suikervrij Cursus uitgelegd. Het leert je hoe je deze methode ook kunt toepassen ná de cursus van 40 dagen. Ook zorgt de achtergrond informatie ervoor dat je beter in staat bent om het dieet vol te houden, omdat het uitlegt wat suiker met je lichaam doet… en dat is écht niet best. Het vergroot dus je bewustzijn van voeding. Maar alles zonder dat het droge stof wordt om te lezen. Het is Eva gelukt om mij gedurende de hele cursus te boeien met interessante informatie en feitjes, waardoor ik de boeken binnen 3 dagen had uitgelezen.

Travel Survival GuideTravel Survival Guide

Wat Eva heel goed heeft gesnapt, is dat een vakantie, een zakentrip of een weekendje weg je hele dieet op de kop kunnen gooien. Veelal omdat je niet meer volledige controle hebt over de omgeving en de voeding die verkrijgbaar is. Met het ebook ‘Travel Survival Guide’, die bij de Natuurlijk Suikervrij cursus wordt meegeleverd, helpt ze je om je dieet vast te houden of in ieder geval de schade te beperken.

Suiker EHBOSuiker EHBO

Suiker is verslavend… misschien nog wel verslavender dan roken of alcohol. Je zult dus af en toe een terugval krijgen en hunkeren naar iets zoets. Het boek ‘Suiker EHBO’, dat het derde ebook is dat je krijgt, geeft je tips om deze suikerbehoefte op een gezonde manier te onderdrukken. Een absolute lifesaver!

Val je er vanaf?

Dat ligt eraan… als je overgewicht hebt wel. Anders zorgt het vooral voor een gebalanceerd en efficiënt werkend lichaam. Als je de Natuurlijk Suikervrij cursus wilt volgen om af te vallen, dan kan ik je verzekeren dat dit dieet ervoor gaat zorgen dat je binnen 10 weken minimaal 10 kg kwijt zult raken.

Wil je niet afvallen? Ook dan is deze cursus ook bijzonder interessant voor je. Een suikervrij dieet heeft namelijk nog veel meer voordelen dan alleen gewichtsverlies. Je voelt je namelijk energieker en veel kleine, zeurende klachtjes zullen verdwijnen. Zelf eet ik 6 dagen per week suikervrij (vooral slechte suikers) en ik voel me fitter, gezonder en beter dan ooit. Lees hier over mijn persoonlijke ervaring met suiker/koolhydraatarm eten.

Het grote voordeel van een suikervrij dieet is dat het geen jojo-effect kent. Omdat je vooral energie put uit eiwitten en vetten, breek je geen spiermassa af, waardoor je metabolisme stabiel blijft én zelfs verhoogd. En een hoger metabolisme staat gelijk aan een hogere vetverbranding.

Conclusie

De van de Natuurlijk Suikervrij review is dat deze cursus een aanrader is voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met diabetes of mensen die van andere diëten niet afvallen. Ook is de cursus uitermate geschikt voor mensen die niet willen afvallen, maar vooral wat gezonder willen eten. Het is niet voor niets dat inmiddels ruim 9000 mensen de cursus hebben gevolgd.

De informatie wordt op een laagdrempelige manier aangeboden, waardoor je de informatie makkelijk kunt absorberen. Je wordt niet overladen met wetenschappelijke taal en de schrijfstijl is lekker vlot.

Bekijk de Natuurlijk Suikervrij cursus

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Inspirerende workshops

Inspirerende workshops

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet