Persoonlijk Nine Star Ki  Profiel


Kom in balans van binnen en van buiten door middel van
meer inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen

Energie

Ontdek aan de hand van jouw persoonlijke profiel wat je energie kost en waar je juist energie van krijgt.

In balans

Zorg voor een goede Yin / Yang verhouding om helemaal in balans te komen.

Zelfkennis

Inzicht in je persoonlijkheid, wat zijn je valkuilen en waarmee kun je jezelf tot een nog hoger level brengen. 

Overgewicht is niet alleen eten...

Waarom eet je teveel, hoe denk je over jezelf en zijn jouw valkuilen. Samen vinden we je disbalans en wat je zelf kunt doen.

Met meer inzichten kun je je leven veranderen!

“Ik ben nu eenmaal zo”

Een Nine Star Ki karakterprofiel is interessant om te kijken waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen in dit leven. Waar ben je goed in en waarin kun je nog in verbeteren. Deze zelfkennis kun je gebruiken op alle vlakken van je leven. En zeker ook als het over voeding gaat en het zorgen voor jezelf. Je gaat ook patronen herkennen, waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert Je krijgt inzicht in je levenslessen en het laat je zien wie je bent, wat je kan en hoe je je naar de buitenwereld neerzet.


Je hebt voor alles wat je doet een eigen verantwoordelijkheid, ik kan het niet voor je doen maar ik heb wel technieken om je te helpen. Goed voor jezelf zorgen en inzichten opdoen over hoe je in het leven staat heeft alles te maken met zelfontwikkeling. “Ik ben nu eenmaal zo” is iets wat echt niet zo is, je kunt je altijd verder ontwikkelen en dat gaat je hele leven door. 


Hoe het werkt

Aan de hand van jouw geboortedatum maak ik een persoonlijke Nine Star Ki profiel. Op dit moment hoef ik nog geen achtergrond informatie van je te ontvangen. Jouw Nine Star Ki profiel geeft je informatie over jouw persoonlijkheid, je sterke en verbeterpunten , talenten en je valkuilen. Daarbij maak ik een persoonlijk advies hoe je je missende elementen kunt aanvullen om meer in balans te komen. 

Tijdens een persoonlijk gesprek leg ik de analyse aan je uit en kunnen we er nog dieper op ingaan. 

Tarieven Nine Star ki analyse & coachingsgesprek

Jouw investering voor een Nine Star Ki profiel is € 135,-
Tijdens het consult ontvang je een pdf met de uitgebreide Nine Star Ki analyse en een persoonlijke coachingsessie (live, online of telefonisch) voor verdere uitleg.  Klik op de button hieronder om je aan te melden. Heb je nog vragen dan kun je me altijd mailen op evelina@gezondblog.nl. 


Een eventuele vervolgafspraak voor coaching is € 75,-. Tijdens deze afspraak kunnen we dieper ingaan op jouw vraag eventueel gecombineerd met ademcoaching of een opstelling.