Persoonlijk Nine Star Ki  Profiel


Kom in balans van binnen en van buiten door middel van
meer inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen

Energie

Ontdek aan de hand van jouw persoonlijke profiel wat je energie kost en waar je juist energie van krijgt.

In balans

Zorg voor een goede Yin / Yang verhouding om helemaal in balans te komen.

Zelfkennis

Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, wat zijn je valkuilen en waarmee kun je jezelf tot een nog hoger level brengen. 

Overgewicht is niet alleen eten...

Waarom eet je teveel, hoe denk je over jezelf en wat zijn jouw valkuilen. Samen vinden we je disbalans en de tools dit op te lossen. 

Met meer inzichten kun je je leven veranderen!

Ontdek wat jij nodig hebt!

Een Nine Star Ki karakterprofiel is interessant om er achter te komen waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen in dit leven. Waar ben je goed in en waar kun je je nog in verbeteren. Deze zelfkennis kun je gebruiken op alle vlakken van je leven, denk dan aan je functie op je werk, je partner keuze, hoe je met andere mensen omgaat. En wat dacht je van voor jezelf zorgen en de voeding die je nuttigt? Je gaat ook patronen herkennen, waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. Een Nine Star Ki karakterprofiel helpt jou inzicht te krijgen in jouw persoonlijke levenslessen en het laat jou aan de hand van je elementen zien wie je bent, wat je kan en hoe je je naar de buitenwereld neerzet.


Een Nine Star Ki profiel geeft ook aan wat je nodig hebt om bestaande patronen te doorbreken en wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Uit mijn eigen Nine Star Ki karakterprofiel blijkt bijvoorbeeld dat ik helemaal in mijn element kom met koken als ik gestresst ben, nou dat is zeker herkenbaar. Ook heb ik door de analyse inzicht in welke activiteiten zoals bewegen en hobby's me voeden en welke juist mijn energie opslurpen omdat ze niet bij me passen.


Hoe het werkt

Aan de hand van jouw geboortedatum maak ik een persoonlijke Nine Star Ki profiel. Op dat moment hoef ik nog geen achtergrondinformatie van je te ontvangen. Jouw Nine Star Ki profiel geeft je informatie over jouw persoonlijkheid, je sterke kanten en je verbeterpunten, je talenten en je valkuilen. Daarbij maak ik een advies op maat hoe je meer in balans kan komen. Tijdens een persoonlijk gesprek (live, online of telefonisch) bespreken we de analyse en kunnen we er nog dieper op ingaan. 

Tarieven Nine Star ki analyse & coachingsgesprek

Jouw investering voor een Nine Star Ki profiel is € 135,-

Je ontvangt hiervoor een compleet uitgewerkte analyse

met persoonlijke uitleg waarbij we, mocht er wat boven komen, eventueel meteen de diepte in kunnen gaan. 
Klik op de button hieronder om je aan te melden. Heb je nog vragen hierover dan kun je me altijd mailen op evelina@gezondblog.nl. 


Een eventuele vervolgafspraak voor coaching is € 75,-. Tijdens deze afspraak kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke struggels. Afhankelijk van jouw vraagstuk maak ik in de persoonlijke coaching ook gebruik van opstellingen en ademcoaching.