andijvie ei(eren) gras roomboter knolselderij maïzena mosterd peper & zout rundergehakt spekreepjes ui(en) diner vleesgerecht

Andijvie stamppot met knolselderij

Last Updated on: 15th maart 2017, 09:57 am

Andijvie stamppot met knolselderij
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Andijvie stamppot met knolselderij
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Ingrediënten
Andijvie stamppot
Gehaktballen
Porties: pers.
Instructies
  1. Kook de stukjes selderij gaar in wat water met zout (circa 15 minuten).
  2. Maak het gehakt aan met de mosterd, ei en peper en zout en braad deze aan samen met het uitje. Laat deze in circa 20 minuten gaar worden (eventueel iets afblussen).
  3. Slink de andijvie door deze in gedeeltes snel te roerbakken.
  4. Bak de spekjes uit.
  5. Stamp de gare selderij tot een soort puree en roer de andijvie en spekjes er door.
  6. Maak het geheel op smaak met mosterd, peper en zout.
  7. Voeg nog iets water toe aan het vet van de gehaktballen en bind het nog wat in met een lepel maïzena aangemaakt met wat water.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl