Andijvie stamppot met knolselderij
Andijvie stamppot met knolselderij
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Ingrediënten
Andijvie stamppot
Gehaktballen
Instructies
  1. Kook de stukjes selderij gaar in wat water met zout (circa 15 minuten).
  2. Maak het gehakt aan met de mosterd, ei en peper en zout en braad deze aan samen met het uitje. Laat deze in circa 20 minuten gaar worden (eventueel iets afblussen).
  3. Slink de andijvie door deze in gedeeltes snel te roerbakken.
  4. Bak de spekjes uit.
  5. Stamp de gare selderij tot een soort puree en roer de andijvie en spekjes er door.
  6. Maak het geheel op smaak met mosterd, peper en zout.
  7. Voeg nog iets water toe aan het vet van de gehaktballen en bind het nog wat in met een lepel maïzena aangemaakt met wat water.