Andijvieschotel met worst
Andijvieschotel met worst
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Kook Tijd
25
min. in de oven
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Kook Tijd
25
min. in de oven
Ingrediënten
500
g
andijvie
1
rookworst
liefst biologisch
25
g
gras roomboter
4
ei(eren)
100
ml
crème fraîche
100
g
geraspte (geiten)kaas
liefst geitenkaas
peper, zout en knoflookpoeder
1
el
bladpeterselie
fijngehakt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwarm de boter in een wok en slink de andijvie hierin al omscheppend.
Laat de andijvie in een vergiet goed uitlekken.
Snij de rookworst in stukjes en meng die door de andijvie.
Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Meng de eieren met de crème fraîche, de knoflookpoeder, de kaas en de peterselie en schenk het over de andijvie.
Plaats de schotel in de oven voor 25 minuten.