Bloemkoolschotel met kaas
Bloemkoolschotel met kaas
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
30
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
30
min.
Ingrediënten
1
bloemkool
2
ui(en)
2
ei(eren)
500
g
rundergehakt
100
g
roquefort
of geraspte (geiten)kaas
peper & zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de bloemkool in roosjes 5 minuten voor.
Snij de uien in stukjes en bak deze glazig.
Voeg het gehakt toe en bak deze rul.
Giet de bloemkool af en meng deze door het gehakt.
Klop de eieren los.
Schep het geheel in een ovenschaal en schenk de eieren er overheen.
Verkruimel de blauwe kaas erover, hou je niet zo van de pittige smaak hiervan gebruik dan gewone geraspte kaas.
Plaats de schotel voor circa 30 minuten in de oven.