Boekweitbrood
Boekweitbrood
Porties Prep Tijd
1brood 10min.
Kook Tijd Passieve Tijd
30min. 30min.
Porties Prep Tijd
1brood 10min.
Kook Tijd Passieve Tijd
30min. 30min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Smelt het kokosvet en mix dit met de overige ingrediënten (uitgezonderd de rozijnen of kaas) tot een mooi beslag.
  3. Roer de rozijnen en abrikozen (in kleine stukjes) erdoor voor een zoet brood of de geraspte kaas voor een hartig broodje. Of maak van de helft een zoete en van de andere helft een hartig broodje!
  4. Verdeel de mix over muffinvormpjes of een cakevorm en laat het een half uurtje rusten op een warme plaats.
  5. Bak het brood in circa 35 minuten af.
  6. Gebruik je muffinvormpjes dan is 20 minuten voldoende.