crème fraîche ei(eren) geraspte (geiten)kaas gesneden boerenkool mosterd peper & zout runderrookworst spekreepjes diner vleesgerecht

Boerenkooltaart

Last Updated on: 1st juni 2017, 08:37 am

Boerenkool taart
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Boerenkool taart
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de boerenkool voor circa 15 minuten.
  3. Bak de spekjes uit, snij de rookworst klein en hussel die er door.
  4. Mix de eieren met de slagroom, mosterd en kruiden.
  5. Meng het vlees met de boerenkool en doe deze in een ovenschaal.
  6. Verdeel het eimengsel erover en bestrooi met de geraspte kaas.
  7. Plaats de schaal voor circa 35 minuten in de oven.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl