bloemkool broccoli feta Italiaanse kruiden kalkoenfilet olijfolie peper & zout pijnboompitjes zongedroogde tomaatjes diner vleesgerecht

Broccoli / Bloemkool stamppot

Last Updated on: 17th maart 2017, 09:54 am

Broccoli / Bloemkool stamppot
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Broccoli / Bloemkool stamppot
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Kook de broccoli en bloemkool in kleine roosjes in 10 minuten gaar.
  2. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  3. Kruid de kalkoenfilet met de Italiaanse kruiden en bak deze circa 7 minuten per kant tot ze gaar zijn.
  4. Stamp de broccoli en bloemkool fijn met een flinke scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  5. Snij de zongedroogde tomaatjes klein en verbrokkel de feta.
  6. Roer deze voorzichtig door de stamppot en garneer met de pijnboompitjes.
  7. Eet smakelijk!
Notities

Je kan de kalkoen filet ook weglaten en dit ook als een vegetarisch recept gebruiken.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl