Broccoli kip met kerriesaus
Broccoli kip met kerriesaus
Porties Prep Tijd
1pers. 10min.
Kook Tijd
10min.
Porties Prep Tijd
1pers. 10min.
Kook Tijd
10min.
Ingrediënten
Maaltijd
Kerriesaus
Optioneel
Instructies
  1. Kook de broccoli in circa 8 minuten beetgaar.
  2. Kruid de kipfilet met zout, peper en 1 lepel kerriepoeder en bak deze snel gaar.
  3. Laat de boter smelten en bak hierin de uien en de rode peper tot de uien glazig ziet.
  4. Voeg daarna de bloem en 1 el kerriepoeder toe en roer deze snel door op het vuur zodat het droog bakt.
  5. Voeg beetje bij beetje de kokosmelk erbij en roer met een houten lepel tot het een mooie saus wordt.
  6. Laat de saus even doorkoken en maak op smaak met flink wat peper en zout, vermeng het daarna met de stukjes kipfilet.
  7. Serveer de broccoli met wat noten en de kip/kerrie saus.
Notities

Serveer hier eventueel nog wat rijst bij voor je tafelgenoten of als je een grote eter bent.