Gezond weekmenu suikervrij
Chocolade repen
Gezond weekmenu suikervrij
Chocolade repen
Porties Prep Tijd
24stukjes 10min.
Passieve Tijd
4uur opstijven
Porties Prep Tijd
24stukjes 10min.
Passieve Tijd
4uur opstijven
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe alle noten samen in de blender en hak ze helemaal fijn.
  2. Voeg de geweekte en uitgelekte dadels, de cacao en het gesmolten kokosvet toe.
  3. Mix alles goed fijn.
  4. Bekleed een kleine ovenschaal of cakeblik met bakpapier en druk daar het deeg goed in.
  5. Laat het minimaal 4 uur opstijven in de koelkast en snij het daarna in repen.
Notities

De chocolade repen blijven zacht van structuur, je bewaart ze ook gewoon in de koelkast tot vlak voor het serveren. De reepjes op de foto zijn nog behoorlijk groot, daarna zijn ze nog in vierkantjes gesneden, dat is groot genoeg voor bij de koffie!