Courgetini met champignons
Courgetini met champignons
Maaltijd
diner
,
vegetarisch
Porties
4
pers.
Porties
4
pers.
Ingrediënten
500
g
speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta
400
g
champignons
in vieren gesneden
1
ui(en)
fijngesneden
1
rode paprika
in blokjes
2
teentjes
knoflook
fijngesneden
200
ml
crème fraîche
of een plantaardige room indien allergisch voor melkproducten
75
g
rucola sla
100
g
geraspte (geiten)kaas
1
handje
verse basilicum
olijfolie, peper en zout
Instructies
Kook de speltpasta gaar of draai de courgettes tot sliertjes met de spiraalsnijder.
Verhit de olie en bak hierin de uien, knoflook, paprika en champignons tot ze lekker bruin zien.
Voeg de crème fraîche toe en verwarm het goed door.
Roer de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Serveer het met de rest van de kaas eroverheen en de basilicum blaadjes.