Eierbroodjes
Eierbroodjes
Porties Prep Tijd
1pers. 15min.
Kook Tijd
20min.
Porties Prep Tijd
1pers. 15min.
Kook Tijd
20min.
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Splits de eieren en klop het eiwit stijf in een schone vetvrije kom.
  3. Kluts het eigeel met de roomkaas, lijnzaad en kruiden tot een gladde massa.
  4. Spatel het opgeklopte eiwit heel voorzichtig door het eigeel, zorg ervoor dat het mengsel luchtig blijft.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm hier kleine hoopjes op.
  6. Bak ze in de oven in circa 20 minuten bruin.
Notities

De Oopsies rijzen in de oven maar uit de oven worden ze weer plat. Ze zijn vers het lekkerste en in de koelkast 1 á 2 dagen houdbaar. Ook lekker bij een soepje ipv brood.