Gehakt roerbak met sperziebonen
Gehakt roerbak met sperziebonen
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
5-10
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
5-10
min.
Ingrediënten
2
el
kokosolie
300
g
rundergehakt
50
g
katenspek
in blokjes gesneden
50
g
salami
in blokjes gesneden
1
tl
paprikapoeder
1
teentje
knoflook
uitgeperst
1
ui(en)
fijn gesnipperd
1
rode paprika
in stukken gesneden
500
g
sperziebonen of snijbonen
in stukken gesneden
250
g
tauge
Instructies
Kook de sperziebonen of snijbonen beetgaar voor 5 á 10 minuten.
Bak het gehakt in het kokosvet rul.
Bak in een andere pan de spekblokjes en de salami en doe ze bij het gehakt.
Bak vervolgens de paprikablokjes, de ui, het paprikapoeder en de knoflook en voeg het ook bij het gehakt.
Roer alles goed door elkaar en warm het goed door.
Roerbak als laatste de tauge in een losse pan.
Roer alles door het vlees en eet smakelijk!