Gehakt, taugé taart
Gehakt, taugé taart
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
40min. in de oven
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
40min. in de oven
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Fruit het ui met het knoflook aan en voeg het gehakt toe, bak deze rul en breng op smaak met de kruiden, sambal, sojasaus en gember.
  3. Bak in een andere pan de champignons, prei en paprika en voeg op het laatste de taugé toe.
  4. Voeg alles samen, roer het goed door en stort het in een springvorm bekleed met bakpapier.
  5. Klutst de eieren en verdeel die over het mengsel, zorg ervoor dat overal ei zit zodat het een stevige “taart” wordt.
  6. Plaats het in de oven voor circa 40 minuten, kijk even na een half uurtje met een satéprikker of het al gestold is van binnen.
  7. Mocht de bovenkant al flink bruin zijn maar de binnenkant nog niet gaar dek de vorm dan af met aluminiumfolie.
  8. Zodra hij klaar is de vorm verwijderen en in punten snijden.