weekmenu koolhydraatarm
Geitenkaas salade met bacon
weekmenu koolhydraatarm
Geitenkaas salade met bacon
Porties Prep Tijd
1pers. 10min.
Porties Prep Tijd
1pers. 10min.
Ingrediënten
dressing
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de geitenkaas in stukken en wikkel die in de bacon.
  3. Leg ze in een ovenschaal en plaats die circa 15 minuten in de oven.
  4. Maak intussen de dressing aan en vermeng deze met de sla en de tomaten.
  5. Serveer de rolletjes geitenkaas op de salade.
Notities

Geitenmelk producten genieten te voorkeur boven koemelk producten. Ook al vind je nu dat geitenmelk producten niet lekker zijn, probeer het nog eens, het is soms ook een kwestie van wennen.
Producten gemaakt van geitenmelk zijn namelijk lichter verteerbaar, worden vaak beter verdragen en roepen minder overgevoeligheidsreacties op dan koemelk. Ongeveer 40% van de mensen die koemelkeiwit niet verdraagt reageert wel goed op geitenmelk.