(plantaardige) room bouillonblokjes gele bieten knoflook peper & zout rode peper roomboter sjalotje(s) water winterwortel(s) diner lunch vegetarisch

Gele bietensoep

Last Updated on: 27th oktober 2022, 01:08 pm

Gele bietensoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Gele bietensoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snij alle ingrediënten kleiner (haal de pitjes uit de rode peper).
  2. Verhit de boter en bak de uitjes, rode peper en knoflook aan.
  3. Voeg de rest van de groente toe en bak het voor circa 5 minuten mee.
  4. Voeg 750 ml gekookt water toe en de bouillonblokjes.
  5. Laat het voor circa 20 minuten gaar koken.
  6. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer of in gedeeltes in een blender.
  7. Roer het room erdoor en breng op smaak met (flink wat) peper en zout.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl