Gevulde aubergine
Gevulde aubergine
Maaltijd
diner
,
lunch
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
1
pers.
10
min.
Kook Tijd
30
min. in de oven
Porties
Prep Tijd
1
pers.
10
min.
Kook Tijd
30
min. in de oven
Ingrediënten
1
aubergine
200
g
kipfilet
in stukjes
1/2
blikje
tomatenpuree
1
preistengel(s)
in dunnen ringetjes
1
teentje
knoflook
uitgeperst
50
g
geraspte (geiten)kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de aubergine door midden, hol hem uit en snij het vruchtvlees klein.
Bak de kipfilet bijna gaar.
Bak de prei, aubergine en knoflook kort mee.
Roer er wat tomatenpuree doorheen en breng op smaak met zout en peper.
Vul de uitgeholde aubergine met het mengsel en strooi de kaas eroverheen.
Plaats het voor 25 tot 30 minuten in de oven.