Gevulde tomaten
Gevulde tomaten
Maaltijd
diner
,
lunch
,
visgerecht
Servings
Prep Time
2
pers.
10
min.
Cook Time
15
min.
Servings
Prep Time
2
pers.
10
min.
Cook Time
15
min.
Ingredients
4
grote tomaten
10
groene olijven
1
sjalotje(s)
2
el
kappertjes
3
el
mayonaise
suikervrij
50
g
geraspte (geiten)kaas
1
tl
dille
Tip: ook diepvries te koop!
2
blikje tonijn op water
peper & zout
Serveer met
1
groene salade naar smaak
Instructions
Snij het bovenste kapje van een tomaat en hol deze uit, laat hem even op zijn kop uitlekken.
Halveer de olijven, snij de sjalotjes klein en meng alle ingrediënten met elkaar.
Vul de tomaten met het mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal in de oven voor circa 15 minuten.
Serveer er nog een groene salade bij.