Last Updated on: 22nd februari 2017, 12:02 pm
- 1 ui(en) fijngesnipperd
- 400 g broccoli
- 150 g spinazie
- 1 tomaat/tomaten
- 1 el fijngeknipte bieslook
- 1 teentje knoflook uitgeperst
- 4 ei(eren)
- gras roomboter
- peper & zout
- 50 g geraspte (geiten)kaas
- Snij de tomaten in parten en ontdoe ze van de zaadjes.
- Kook de broccoli roosjes 5 minuten voor in een pan gekookt water.
- Bak de uien en knoflook in wat boter aan en voeg de tomatenpartjes toe.
- Mix intussen de eieren met de spinazie in de blender fijn.
- Bak de broccoli nog even met de uien mee en schenk het spinazie/ei mengsel eroverheen.
- Plaats een deksel op de pan, ze het vuur laag en laat het geheel stollen in circa 10 á 15 minuten.
- Strooi er voor het serveren nog wat geraspte kaas overheen.
- Breng verder op smaak met zout en peper.
Maak je een grotere hoeveelheid verdeel het dan over 2 pannen. Zoals op de foto te zien had ik dat niet gedaan en dan is het teveel om als 1 geheel te stollen....
Reageer