broccoli ei(eren) fijngeknipte bieslook geraspte (geiten)kaas gras roomboter knoflook peper & zout spinazie tomaat/tomaten ui(en) diner lunch vegetarisch

Groente frittata

Groente fritatta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
2 pers.
Porties
2 pers.
Groente fritatta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
2 pers.
Porties
2 pers.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de tomaten in parten en ontdoe ze van de zaadjes.
  2. Kook de broccoli roosjes 5 minuten voor in een pan gekookt water.
  3. Bak de uien en knoflook in wat boter aan en voeg de tomatenpartjes toe.
  4. Mix intussen de eieren met de spinazie in de blender fijn.
  5. Bak de broccoli nog even met de uien mee en schenk het spinazie/ei mengsel eroverheen.
  6. Plaats een deksel op de pan, ze het vuur laag en laat het geheel stollen in circa 10 á 15 minuten.
  7. Strooi er voor het serveren nog wat geraspte kaas overheen.
  8. Breng verder op smaak met zout en peper.
Notities

Maak je een grotere hoeveelheid verdeel het dan over 2 pannen. Zoals op de foto te zien had ik dat niet gedaan en dan is het teveel om als 1 geheel te stollen....

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet