Groente fritatta
Groente fritatta
Porties
2pers.
Porties
2pers.
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de tomaten in parten en ontdoe ze van de zaadjes.
  2. Kook de broccoli roosjes 5 minuten voor in een pan gekookt water.
  3. Bak de uien en knoflook in wat boter aan en voeg de tomatenpartjes toe.
  4. Mix intussen de eieren met de spinazie in de blender fijn.
  5. Bak de broccoli nog even met de uien mee en schenk het spinazie/ei mengsel eroverheen.
  6. Plaats een deksel op de pan, ze het vuur laag en laat het geheel stollen in circa 10 á 15 minuten.
  7. Strooi er voor het serveren nog wat geraspte kaas overheen.
  8. Breng verder op smaak met zout en peper.
Notities

Maak je een grotere hoeveelheid verdeel het dan over 2 pannen. Zoals op de foto te zien had ik dat niet gedaan en dan is het teveel om als 1 geheel te stollen….