gezonde weekmenu's
Groentetaart
gezonde weekmenu's
Groentetaart
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
30min.
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
30min.
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenschaal met bakpapier.
  2. Snij de aubergine, courgette en artisjokharten in stukjes, roerbak het in de olijfolie en schep het in de ovenschaal.
  3. Roer de eieren los met de ricotta en breng op smaak met de kruiden.
  4. Verdeel dit over het mengsel en leg de plakjes spek erbovenop.
  5. Plaats de taart 30 minuten in de oven.
Notities

Serveer de groentetaart met een groene salade naar keuze. Heb je toevallig nog een soepje van eerder in de week dan kan je het daarmee combineren. Dit brood doet het ook leuk bij een buffet!