Havercake met appel
Havercake met appel
Porties Prep Tijd
1cake 10min.
Kook Tijd
45min. in de oven
Porties Prep Tijd
1cake 10min.
Kook Tijd
45min. in de oven
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix de havermout (en eventueel de amandelen) fijn in een keukenmachine of blender tot meel.
  3. Voeg alle andere ingrediënten toe, uitgezonderd de noten en appels en mix het tot een egaal deeg.
  4. Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
  5. Rasp de appels en leg die op het beslag samen met de noten.
  6. Dus alles goed naar beneden zodat de appel en noten gelijkmatig door de hele cake zitten en niet meer kunnen verbranden.
  7. Bak de cake in circa 45 minuten gaar.
Notities

Neem 1 plakje als tussendoortje en 2 á 3 als maaltijd. De rest kan je invriezen in porties of in de koelkast in een luchtdichte trommel bewaren.