Homemade granola
Homemade granola
Porties
6porties
Porties
6porties
Ingrediënten
Serveer met
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Hak de noten iets kleiner in de blender en vermeng deze met de pompoenpitten.
  3. Smelt het kokosvet in een pannetje en roer de notenmix en het kaneelpoeder daardoorheen.
  4. Bekleed een bakblik met bakpapier en verdeel het mengsel hier op.
  5. Bak het krokant in circa 15 tot 20 minuten, blijf in de buurt zodat je in de gaten kan houden of het niet aanbrand.
  6. Laat het daarna even afkoelen en voeg het gedroogde fruit toe, bewaar in een luchtdichte trommel.
  7. Serveer de granola met een portie (geiten) yoghurt (circa 150 ml).
Notities

Je kan de granola ook zo puur als tussendoortje oppeuzelen. Staat dit recept in het weekmenu maar heb je echt geen tijd dan kan je het ook vervangen door een suikervrije granola of noten uit de winkel.