Leg 3 plakjes ham neer en rol hierin de kabeljauw met 2 stukjes zongedroogde tomaatjes en wat pijnboompitjes.
Vet een ovenschaal in en leg ze daarin, giet er nog wat olie overheen, ik heb er wat olie van de tomaatjes overheen gedaan wat een extra lekkere smaak geeft.
Snij de tomaatjes door, doe ze in een klein ovenschaaltje, strooi er wat zout en peper over en besprenkel het met wat olijfolie.
Plaats beide schalen in de oven voor circa 15 minuten.
Serveer de vis met de tomaatjes en nog wat pijnboompitjes eroverheen.
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Reageer