gezond recept
Kabeljauw in rauwe ham
gezond recept
Kabeljauw in rauwe ham
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  3. Bestrooi de kabeljauw met zout of zeewierzout.
  4. Leg 3 plakjes ham neer en rol hierin de kabeljauw met 2 stukjes zongedroogde tomaatjes en wat pijnboompitjes.
  5. Vet een ovenschaal in en leg ze daarin, giet er nog wat olie overheen, ik heb er wat olie van de tomaatjes overheen gedaan wat een extra lekkere smaak geeft.
  6. Snij de tomaatjes door, doe ze in een klein ovenschaaltje, strooi er wat zout en peper over en besprenkel het met wat olijfolie.
  7. Plaats beide schalen in de oven voor circa 15 minuten.
  8. Serveer de vis met de tomaatjes en nog wat pijnboompitjes eroverheen.
Notities

Dit recept is lekker met rode kool als groente.