3 delen olijfolie, 1 deel azijn, peper en zout feta kabeljauw olijfolie peper & zout pesto veldsla zongedroogde tomaatjes diner visgerecht

Kabeljauw uit de oven

Last Updated on: 2nd juni 2017, 11:15 am

Kabeljauw uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Kabeljauw uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bestrijk de kabeljauwfilet met de pesto en leg het op een stukje aluminium folie.
  3. Leg daarbovenop de tomaatjes en de feta in blokjes
  4. Druppel er wat olijfolie overheen en breng verder op smaak met zout en peper.
  5. Vouw het pakketje dicht en leg het in een ovenschaal.
  6. Laat het pakketje gaar worden in de oven in ongeveer 25 minuten.
  7. Maak de salade aan met de dressing en serveer die erbij.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl