Kipgehaktballetjes met sperziebonen
Kipgehaktballetjes met sperziebonen
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Instructies
  1. Halveer de sperziebonen en kook ze 8 minuten voor.
  2. Draai kleine balletjes van het gehakt.
  3. Snij de uien en knoflook klein en bak deze kort in het vet.
  4. Voeg de balletjes toe en braad ze rustig gaar.
  5. Voeg de voorgekookte sperziebonen erbij en de nasikruiden.
  6. Mix de rauwe bloemkool in gedeeltes in een blender tot korrels (niet te lang laten draaien).
  7. Voeg alles samen en roerbak het even snel tot de bloemkool warm is.
  8. Breng het verder op smaak met wat sojasaus.
Notities

Je kan er eventueel wat satésaus bij serveren voor tafelgenoten. Of nog wat rijst ipv de bloemkool voor moeilijke eters.