banaan(en) ei(eren) havermout kokosolie rozijnen lunch ontbijt snack vegetarisch

Mugcake

Mugcake
Stemmen: 4
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Kook Tijd
15 min.
Mugcake
Stemmen: 4
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Kook Tijd
15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Prak de banaan.
  3. Meng de banaan met het ei, de havermout en de rozijnen (met een vork flink de banaan flink fijn prakken en mengen met de rest of zonder de rozijnen even in de blender mixen).
  4. Vet een muffinvorm in met het kokosvet of gebruik bakpapiertjes en giet het beslag in de vormpjes.
  5. Plaats het 12 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet