Notenmuesli met yoghurt
Notenmuesli met yoghurt
Maaltijd
ontbijt
,
vegetarisch
Porties
Prep Tijd
10
porties
5
min.
Kook Tijd
max 30
min. in de oven
Porties
Prep Tijd
10
porties
5
min.
Kook Tijd
max 30
min. in de oven
Ingrediënten
600
g
gemengde noten
ongebrande en ongezouten
100
g
geraspte kokos
125
g
speltmeel
10
g
kaneel
5
el
kokosolie
gesmolten
rozijnen
optioneel
serveren met
(geiten) yoghurt
of vol vette yoghurt
Instructies
Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Wikkel de noten in een theedoek en sla met de achterkant van een steelpan ze in grove stukken.
Schep alle ingredienten goed door elkaar en verspreid ze op de bakplaat.
Zet het in de oven tussen de 10 en 30 minuten tot het bruin ziet (hou het goed in de gaten en roer het regelmatig even om).
Laat het afkoelen, voeg eventueel nog wat rozijnen toe en bewaar het in een luchtdichte bus.
Serveer een portie met wat yoghurt, circa 175 ml per persoon.