Omelet lasagne met spinazie
Omelet lasagne met spinazie
Maaltijd
diner
,
lunch
,
vegetarisch
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Kook Tijd
20
min.
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Kook Tijd
20
min.
Ingrediënten
6
ei(eren)
200
g
tomaat/tomaten
1
ui(en)
2
teentjes
knoflook
450
g
diepvriesspinazie
ontdooit en uitgelekt
25
g
gemengde noten
ongebrande en ongezouten
zout en paprikapoeder
1
el
kokosolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Kluts de eieren en bak er vier omeletten van met een beetje zout en een snufje paprikapoeder.
Snij de tomaat, ui en knoflook in stukjes.
Bak in een middelgrote pan de ui, knoflook en tomaten zacht tot een soort saus.
Vet een (ronde) ovenschaal in en doe een laagje tomatensaus op de bodem, leg daar een omelet op en 1/4 van de spinazie.
Maak zo 4 lagen en eindig met een laag tomatensaus en de fijngehakte noten.
Plaats de schaal 10 tot 15 minuten in de oven op 175 graden.