Omelet wrap met Zalm en Avocado
Omelet wrap met Zalm en Avocado
Maaltijd
diner
,
lunch
,
visgerecht
Porties
Prep Tijd
1
persoon
10
minuten
Porties
Prep Tijd
1
persoon
10
minuten
Ingrediënten
2
ei(eren)
peper en bieslook naar smaak
olijfolie of kokosolie om in te bakken
60
g
gerookte zalm
1/2
avocado(s)
1
handje
kiemen
Instructies
Kluts de eieren in een beker en voeg naar smaak peper en bieslook toe.
Doe wat olie in een koekenpan en zet de pan op laag vuur.
Doe de geklutste eieren in de koekenpan en zorg dat de hele bodem bedekt is.
Bak de ei-wrap aan 1 kant. De wrap is klaar als hij nog een beetje nattig is aan de bovenkant.
Leg de wrap op een bord en laat hem nog even na garen.
Garneer met zalm, avocado en kiemen en rol op.