Pasta met sardientjes
Pasta met sardientjes
Maaltijd
diner
,
visgerecht
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Ingrediënten
150
g
speltpasta of 2 courgettes voor spiraalpasta
100
g
sardientjes op olie
250
g
mozzarella
1
courgette(s)
1
rode paprika
250
g
champignons
1
ui(en)
1
teentje
knoflook
200
g
crème fraîche
of een plantaardige room
100
ml
water
1
bouillonblokjes
kokosvet of roomboter om te bakken
Instructies
Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing of maak spaghetti van de courgettes (zie recept link onderin).
Snij alle groente klein en roerbak deze in een grote pan beetgaar.
Voeg de crème fraîche, het water en het bouillonblokje toe en laat het goed doorwarmen.
Roer voorzichtig de sardientjes erdoor zodat de stukjes een beetje heel blijven.
Voeg de pasta toe en verdeel de mozzarella in stukjes eroverheen.
Laat de mozzarella er niet doorheen smelten! Dan wordt het namelijk erg dradig.
Notities
Hier
kan je het recept vinden voor de courgetti.