Pittige pasta
Pittige pasta
Maaltijd
diner
,
vegetarisch
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Ingrediënten
2
stengels
bleekselderij
250
g
champignons
1
bos
paksoi
300
g
sperziebonen
2
stengels
preistengel(s)
1
rode paprika
2
el
sambal
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
peper
300
g
speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta
150
g
geraspte (geiten)kaas
Instructies
Snij alle groentes (uitgezonderd de courgette) in stukjes en kook de sperziebonen beetgaar in circa 8 minuten.
Kook de pasta gaar of bereid de courgettes door er sliertjes van te snijden.
Roerbak de groentes samen met de knoflook in gedeeltes en voeg de voorgekookte sperziebonen op het laatste toe om even mee te bakken.
Voeg de sambal toe en breng verder op smaak met peper.
Serveer de groente met de pasta (of courgetti) en strooi er nog wat geraspte kaas overheen.