Pizza!
Pizza!
Porties Prep Tijd
2pers. 10min.
Kook Tijd
20min.
Porties Prep Tijd
2pers. 10min.
Kook Tijd
20min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Vermaal de havermout tot meel in een blender of keukenmachine.
  3. Meng het havermeel met de eieren, olijfolie en kruiden en vorm er (met vochtige handen) een bal van.
  4. Bekleed de onderkant van een taartvorm met bakpapier (klem hem tussen de bodem en de ring) en vet de zijkanten in.
  5. Druk met vochtige handen het deeg in de vorm tot een gelijkmatige bodem.
  6. Bak de bodem af in circa 8 minuten.
  7. Haal de bodem uit de oven en besmeer de bovenkant met de tomatenpuree.
  8. Beleg de pizza met je favoriete toppings en maak af met de geraspte kaas.
  9. Bak de pizza in circa 10 minuten af en eet smakelijk!
Notities

Ik vind deze pizza koud ook lekker, dus mocht je het alleen eten kan je de helft de volgende dag als lunch eten. En voor een vegetarische maaltijd laat je gewoon de kipfilet weg.