Pompoen met koolraap
Pompoen met koolraap
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
2
personen
5
minuten
Kook Tijd
25-30
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
5
minuten
Kook Tijd
25-30
minuten
Ingrediënten
400
g
pompoen
400
g
koolraap
peper, zout, olijfolie en kerriepoeder
Vlees
400
g
kalkoenfiltet
kokosvet of roomboter
Kruidenmengsel
koriander, kurkuma, paprikapoeder, gemberpoeder, komijn, peper, kaneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snij de koolraap en pompoen in reepjes of blokjes
Leg een stuk bakpapier op een bakblik en verdeel de groentes erover zodat het niet teveel op elkaar ligt
Besprenkel met olijfolie, peper, zout en flink wat kerriepoeder
Plaats de bakplaat voor 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven
Meng de droge kruiden door elkaar en wrijf de kalkoenfilet daarmee in. Bak daarna de kalkoenfilet gaar in circa 15 tot 20 minuten