Portobello met geitenkaas
Portobello met geitenkaas
Maaltijd
lunch
,
snack
,
voorgerecht
Porties
Prep Tijd
2
pers.
5
min.
Kook Tijd
15
min. in de oven
Porties
Prep Tijd
2
pers.
5
min.
Kook Tijd
15
min. in de oven
Ingrediënten
2
portobelllo(s)
120
g
zachte geitenkaas
2
tl
honing
rauwe, biologische
50
g
rucola sla
4
zongedroogde tomaatjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
Bestrijk de portobello(s) met wat olijfolie en leg deze in een ovenschaal.
Halveer het kaasje en leg deze met de korstkant naar beneden in de portobello en leg er een lepeltje honing en de zongedroogde tomaatjes op.
Schuif de schaal in de oven en laat de portobello’s in circa 15 minuten gaar worden.
Bekleed een bordje met wat rucola sla en serveer de portobello samen met de pijnboompitjes.