Gevulde aubergines
Gevulde aubergines
Maaltijd
diner
,
lunch
,
vegetarisch
Porties
Prep Tijd
1
pers.
15
min.
Kook Tijd
25
min. in de oven
Porties
Prep Tijd
1
pers.
15
min.
Kook Tijd
25
min. in de oven
Ingrediënten
1
aubergine(s)
of courgettes
2
bos of lente uitjes
in fijne ringetjes
100
g
zachte geitenkaas
1
teentje
knoflook
uitgeperst
2
tomaat/tomaten
peper, zout & knoflookpoeder
2
el
pesto
zonder e-nummers of zelf maken (recept link onderin)
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Halveer de aubergine, lepel het vruchtvlees eruit, besprenkel de binnenkant met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
Snij het vruchtvlees klein, vermeng dit met alle ingrediënten en vul hiermee de aubergine weer.
Plaats de aubergine 25 minuten in de oven in een ovenschaal.