Quinoa met zalm
Quinoa met zalm
Maaltijd
diner
,
visgerecht
Porties
Prep Tijd
4
pers.
20
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
20
min.
Ingrediënten
200
g
quinoa
200
g
cherrytomaatjes
1/2
komkommer
100
g
feta
dressing
1
cm
gember
heel fijn gehakt
1/2
citroen
uitgeperst
4
el
olijfolie
2
el
notenolie
1
teentje
knoflook
uitgeperst
1
el
peterselie
fijngehakt
zalm met marinade
4
stukjes
zalmfilet
1
teentje
knoflook
1
el
sojasaus
2
el
olijfolie
peper & zout
Instructies
Marineer de zalm en laat deze 5 minuten staan.
Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing van het pak en laat het iets afkoelen.
Snij de tomaatjes en komkommer kleiner en verbrokkel de fetakaas.
Gril de zalm aan beide kanten in circa 8 minuten zodat de binnenkant nog iets roze ziet.
Meng de ingrediënten van de dressing en meng die met de quinoa.
Meng de tomaat, komkommer en feta hier door heen en serveer met de gegrilde zalm.