koolhydraatarme recepten
Rijk gevulde tomatensoep
koolhydraatarme recepten
Rijk gevulde tomatensoep
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
20min.
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
20min.
Ingrediënten
Instructies
  1. Fruit de uien, winterwortel en knoflook aan in de olie.
  2. Voeg de tomaten door en bak het kort aan.
  3. Schenk het water erbij met de bouillonblokjes verkruimeld en laat het zachtjes koken, na 15 minuten pureer je de soep met een staafmixer of in de blender.
  4. Bak intussen in een andere pan de prei en paprika zacht.
  5. Voeg beide samen en laat het nog even goed doorwarmen.
  6. Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan .
  7. Garneer met de blaadjes basilicum en de pijnboompitjes.
Notities

Vind je de soep wat grof dan kan je natuurlijk ook de hele soep even door de blender of staafmixer halen.