Rode bieten schotel
Rode bieten schotel
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
20min.
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
20min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de aardappels, snij ze in blokjes en kook ze 10 minuten voor.
  3. Snij de rode biet ook in blokjes en verdeel deze over een bakplaat bekleed met bakpapier.
  4. Giet de aardappels af en meng deze door de rode bieten blokjes.
  5. Strooi de tijm eroverheen en giet er een scheut olijfolie overheen.
  6. Plaats het bakblik in de oven voor circa 20 minuten.
  7. Snij de uien in halve ringen en bak deze in wat roomboter tot ze licht bruin kleuren.
  8. Als de 20 minuten om zijn haal je het bakblik uit de oven en verdeel je de uien erover.
  9. Verkruimel de geitenkaas er overheen en breng op smaak met nog wat zout en peper.